De biefstukken bij KB Food & Drinks zijn allemaal Biologisch!

Niet voor niets kiezen topkoks vooral om de smaak voor biologische ingrediënten..

Biologisch vlees is zoveel lekkerder en biologisch vlees is milieu- en diervriendelijk maar ook mensvriendelijk. Biologisch vlees maakt geen gebruik van kleur-, smaak- en geurstoffen en kent geen preventief antibiotica gebruik.

Biologisch vlees is zoveel lekkerder

Biologische producten zijn lekkerder! Niet voor niets kiezen topkoks vooral om de smaak voor biologische ingrediënten. Met name groenten en vlees behouden hun natuurlijke smaak en zijn dus meer authentiek. De natuurlijke groei van de gewassen en dieren zijn het uitgangspunt. Daarom wordt er gekozen voor het telen van bijvoorbeeld bepaalde soorten gewassen. Er wordt meer rekening gehouden met de wisseling van de seizoenen en de lokale hulpbronnen. Er worden ook meer oorspronkelijke, vergeten groenten geteeld. Dit komt de diversiteit en de smaak ten goede.

KB FOOD & DRINKS

Vroeger deed het pand van KB dienst als videotheek. Na lange leegstand besloot eigenaresse Anna Smits er een restaurant van te maken. Na een rigoureuze verbouwing staat hier het restaurant KB food en drinks. Een restaurant waarbij kwaliteit en gastvrijheid voorop staat. U kunt bij ons terecht voor een lunch, diner, een hapje en een drankje of een glas wijn van onze uitgebreide kaart!

Geplaatst op: 13 maart 2019

‹ Ga terug naar overzicht